Ванзуряк підставив «удар під удар»

За тиждень до виборів губернатор Ванзуряк написав заяву на звільнення. Це не жертовний крок, не бажання вислужитися, а черговий ніж в спину своїм.

Після того як Романа Степановича вибрали на чернівецькому Майдані, в нього з’явилися не тільки державницько-партійні, але й інші меркантильні інтереси. Але зараз не про його роботу в ОДА, продаж окремих посад за у.о., а його партійну роботу як голови облорганізації «Удар».

Ударівці на раді організації  неодноразово піднімали питання щодо партійної дисципліни Р. Ванзуряка та невиконання ним рішень керівних органів партії. Його відірваність від партії та намагання знищити партію взагалі, викликали багато питань без відповідей. Ситуація ще більше загострилася напередодні парламентських виборів. Незрозумілими стали травля «видних» членів партії, які підтримували висуванців як від «Удару» так і від партії Порошенка. У багатьох членів партії виникла підозра, що голова обласного осередку планомірно знищує партію, щоб усунути «Удар» як основного конкурента для «фронтовиків» на місцевих виборах. А чому запитаєте? Відповідь очевидна.

Обраний на площі голова ОДА дуже хотів повернутися у крісло народного депутата України, але оскільки партія «УДАР» не дала гарантії на високе прохідне місце (за деякою інформацією він не попадав навіть у першу сотню) йому дали можливість балотуватися на окрузі, з якого він сам «походить», а саме на 203 окрузі. Але розуміючи, що на окрузі є сильний конкурент колишній регіонал Іван Семенюк, Роман Степанович, який звик отримувати «все без зайвих зусиль та витрат» вирішив домовитися з суперником за немалу суму грошей та «злити йому округ». Для цього він вирішив «подарувати» округ соратнику по партії Тимішу, на якому він завідомо мав би програти (на це вказували усі соцдослідження). Але ситуація обернулася не так як планував Ванзуряк, команда Тиміша успішно провела роботу, рейтинг почав різко йти в гору. Спостерігаючи таку ситуацію Ванзуряк потроху занервував і почав активну кампанію проти Тиміша, вимагаючи скласти повноваження в.о. голови Глибоцької РДА та блокуючи надходження з бюджету коштів для цього району. Натомість, відбувалася допомога Івану Семенюку, зокрема його фірмі за сприяння ОДА «дивним чином» було перераховано 3 мільйони гривень на ремонт доріг в Новоселицькому районі і це за тиждень до дня голосування. А підрядник, який виграв тендер на такі ж роботи у Глибоцькому районі, кошти чекає досі.

За окрему винагороду, а саме 50 тис. доларів отримав губернатор від кандидата в народні депутати М.Бурбака, щоб не вмішувався в боротьбі між Бурбаком і В.Кулішем та використання адмінресурсу в Заставнівському та Хотинському районах.

Також для перемоги М.Бурбака була задіяна вся міліція районів, які покривали використання адмінресурсу та організовували профілактичні розмови з сільськими головами, які не бажали працювати на перемогу «майданівського міністра».

Саме таким чином були організовані зустрічі з усіма сільськими головами під час якої голови РДА Заставнівського, Хотинського районів «натякнули» якого кандидата в народні депутати України по мажоритарному округу №204 підтримує місцева та обласна влада.

Важко переживав Ванзуряк висунення кандидатом по 202 округу однопартійця та колегу по ОДА Івана Рибака, який як і Тиміш пройшов по квоті «Удару». Розуміючи, що рейтинг був беззаперечним і найближчі конкуренти відставали безнадійно, він почав «мелко пакостити» Рибаку.

З інсайдерських джерел стало відомо, що місцевий «Удар» «не особливо» підтримували кандидата на по 201 округу Н.Якимчук. А тих хто все таки підтримав неприховано називали зрадниками. А деякі ударівці підтримували іншого кандидата фронтовика М. Федорука про що неодноразово говорили у приватних розмовах, а ті які є довіреними особами та працюють під крилом Ванзуряка в ОДА агітували проти Якимчук.

І для того щоб вийти з «поганої гри з гарною міною» та підіграти конкурентам по виборах Ванзуряк за тиждень до виборів написав заяву про відставку. Таким чином знову ж таки підставивши «удар під удар».

Член партії «Удар»

2 коментарі

Curs Supo
От і появився ще один інсайдер з фейковим акаунтом. Щодо фотки гугл дав приблизно 26 посилань на дівчину з соняхом
vklik.org.ua/kartynky/foto/chornobrova-ukrajinka.vk
Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
«Так как они сеяли ветер, то и пожнут бурю».
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте